یکشنبه ۱۳۹۲/۱۱/۰۶

منتظري، مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين:

فاز جديد اجراي طرح تفکيک از مبداء در قزوين آغاز شد

همزمان با شروع به کار فاز جديد اجراي طرح تفکيک از مبدا پسماند خشک و قابل بازيافت که از اول بهمن ماه سال جاري در کل سطح شهر آغاز شده، مشارکت و همراهي شهروندان با سازمان مديريت پسماند شهرداري همانند هميشه مورد نياز مي باشد.

 

مجتبي منتظري، مدير عامل مديريت پسماند شهرداري قزوين گفت: با توجه به اهميت موضوع پسماند و اعمال مديريت صحيح در اين حوزه و مديريت مناسب بر پسماند ها ،در نهايت سازمان با قراردادي جامع و با دستور العمل هاي کارشناسي،طرح تفکيک زباله از مبداءدر سطح شهر قزوين را از ابتداي بهمن ماه سال جاري به اجرا گذاشت.
مدير عامل سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين ضمن اشاره به اينکه مراحل پايلوت انجام طرح تفکيک از مبداء، از سال84 توسط اين سازمان در مناطقي از سطح شهر آغاز و اجرا شده بود، خاطرنشان ساخت: طي چند ماه اخير ، سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين با اقدامات اجرايي و بررسي هاي لازم ، طرح مذکور را جهت ساماندهي مشکلات و همگاني کردن آن در کل سطح شهر قزوين در دستور کارخود قرار داد که هم اکنون به مرحله بهره برداري رسيده است.
 منتظري تلاش براي كاهش حجم زباله‌هاي توليدي شهر را نيازمند همت و همكاري عموم شهروندان دانست، چرا که مبناي اجراي طرح تفکيک از مبدا پسماند و جداسازي و بازيافت زباله تر و خشک در محل توليد داراي اهميت فراواني است.
 وي در ادامه گفت: در راستاي اجراي اين طرح تمامي افراد به کار گرفته شده، ضمن آموزش هاي لازم باخودرو مشخص ، لباس متحدالشکل و کارت شناسايي مخصوص به درب منازل مراجعه نموده و آموزش هاي فراگرفته خود را به شهروندان ارائه خواهند داد.
اين مسئول با اشاره به اينکه شهرداري قزوين براي ساماندهي پسماندهاي خشک يک پيمانکار مجرب و بومي در قالب بخش خصوصي جذب کرده است، خاطرنشان کرد: ساماندهي اين مهم در شهر قزوين نسبت به ساير شهرهاي کشور از وضعيت مطلوبي برخوردار است و تاکنون 60 هزار سطل زباله بين خانوارهاي قزويني با هدف تفکيک پسماند از مبدأ توزيع شده است.
وي با اشاره به اينکه 120 هزار خانوار در شهر قزوين زندگي مي کنند، افزود: 60 هزار سطل زباله بين 50 درصد از خانوارهاي اين شهر با هدف تفکيک پسماند از مبدا توزيع شده است.
منتظري در ادامه  افزود: روزانه 275 تن زباله از سطح شهر قزوين جمع آوري و به محل دفع انتقال مي‌يابدکه تبديل 10 درصد از 275 تن زباله جمع آوري شده در روز به مواد بازيافتي قابل تفکيک در منازل  از مهم‌ترين اهداف سازمان مديريت پسماند شهرداري است که تحقق اين امر موجب خواهد شد ماهيانه  هزار تن زباله  و 7 ميليارد ريال هزينه هاي جمع آوري و حمل  پسماند کاهش يابد.
وي با بيان اينکه 7 تا 8 درصد زباله هاي خانگي شهر قزوين قابل تبديل به مواد بازيافتي هستند، افزود: قبل از اجراي طرح برخورد با متخلفان جمع آوري پسماندهاي خشک غيربهداشتي، کمتر از يک درصد زباله هاي جمع آوري شده از درب منازل شهروندان قزويني به مواد بازيافتي تبديل مي شد ولي با تبديل 10 درصد از 250 تن زباله جمع آوري شده در روز به مواد بازيافتي ، ساماندهي پسماندهاي خشک در اين شهر به يک مرحله مطلوبي و ايده آلي مي رسد.شهروندان گرامي مي توانند براي کسب اطلاعات بيشتر و آگاهي از زمان مراجعه واحد جمع آوري پسماند خشک با سامانه 137 و يابا شماره تلفن 3361543 تماس حاصل کنند.
پايان پيام


 

تصاویر مرتبط