پنجشنبه ۱۳۹۲/۱۰/۰۵

شفيعي، مديرعامل سازمان آتش‌نشاني شهرداري قزوين خبر داد؛

انجام 176 عمليات اطفاء حريق و امداد و نجات در آذر ماه 92

سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني شهرداري قزوين در 176 عمليات امداد نجات و اطفاء حريق در آذرماه 92 حضور يافته است.

مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري قزوين گفت:‌ طي يك ماه گذشته و به دنبال درخواست شهروندان با سامانه 125 و نياز به امداد رساني، نيروهاي اين سازمان در 176 عمليات امداد و نجات و اطفاءحريق حضور يافته كه بيشتر اين عمليات‌ها مربوط به خودروها، نشت گاز و حريق متفرقه بوده است.

 

سيدعلي شفيعي افزود: ‌در مدت مشابه به سال قبل 119 عمليات انجام شده كه اين آمار نشان از افزايش تعداد حريق و حادثه در آذرماه سال 92 مي‌باشد.
وي بيان کرد: استفاده از وسايل گرمايشي استاندارد و دقت در نصب و راه اندازي اين وسايل مي‌تواند از وقوع بسياري از حوادث گازگرفتگي جلوگيري كند.
مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري قزوين با اشاره به فصل سرما و لزوم رعايت نکات ايمني در راستاي کاهش خطرات و ايمني بيشتر شهروندان گفت: استفاده از وسايل گرمايشي استاندارد و دقت در نصب و راه‌اندازي اين وسايل مي‌تواند از وقوع بسياري از حوادث گازگرفتگي جلوگيري كند.
وي ادامه داد: ساخت و سازهاي غير اصولي قديمي،‌ نصب ناايمن لوله‌هاي دودكش، استفاده از ظرف آب براي خروج گاز منواكسيدكرين و استفاده از لوله‌هاي آكادئوني و نامناسب از مهم‌ترين دلايل انتشار گاز سمي و خطرناك منواكسيد كربن و مسموميت ناشي از آن است.
شفيعي افزود: سازمان آتش نشاني كه با حضور بر سر صحنه‌هاي حوادث با علت‌هاي گوناگون اين حادثه روبرو بوده است، در چند سال اخير با فعاليت‌هاي آموزشي تلاش كرده است تا آمار مرگ و مير در اين زمينه را كاهش دهد.
وي تاكيد كرد: تنها بخشي از جلوگيري رخداد حوادث منواكسيدكربن بر عهده اين سازمان است و بخش اعظم آن بر عهده خود شهروندان مي باشد.
شفيعي گفت:‌ علي رغم اينكه بررسي ايمني وسايل گرمايشي و اتصالات مربوط آنها نياز زمان چنداني ندارد اما برخي شهروندان به اين موضوع توجه نداشته و زمينه ساز مرگ خود و خانواده شان مي‌شوند.
وي با اشاره به اينكه توجه به نكات ايمني مي تواند منجر به كاهش حوادث گازگرفتگي شود، رعايت موارد ذيل براي پيشگيري از اين حادثه را ضروري عنوان كرد:‌ همزماني بازبودن و سالم بودن مسير دودكش از يكسو، و باز بودن مسيرهاي ورود هوا به داخل منزل از سوي ديگر،‌ضروري است.
شفيعي بيان کرد: دودكش‌ها ترجيحاً بصورت عمودي اجرا شوند و از نصب دودكش با شيب منفي اكيداً خودداري شود و همچنين عبور دودكش از شيشه ها، پنجره‌ها و ديوارهاي جانبي مجاز نيست و از كاهش قطر لوله خروجي آبگرمكن ديواري خودداري كنيد.
پايان پيام
 

 

تصاویر مرتبط