پنجشنبه ۱۳۹۲/۰۵/۲۴

عسگري، مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين خبر داد؛

رسيدگي به هفتاد و يك تخلف بهداشتي واحدهاي تجاري

سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين به هفتاد و يك تخلف بهداشتي در حوزه خدمات شهري که توسط واحدهاي تجاري صورت گرفته رسيدگي کرده است.

مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين گفت: در سه ماه اول سال جاري به هفتاد و يك تخلف بهداشتي در حوزه خدمات شهري که توسط واحدهاي تجاري صورت گرفته رسيدگي شده است.
به گزارش روابط عمومي سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين؛ عباس عسگري افزود: در 3 ماهه اول سال جاري بيش از 71 مورد اخطاريه در خصوص تخلفات بهداشتي به واحدهاي تجاري داده شده است كه 43 مورد آن منجر به اخذ تعهد و دريافت هزينه پاكسازي و 2 پرونده به دادسرا ارسال شد و  6 پرونده ديگر نيز در نوبت دادرسي قرار دارد.
وي با اشاره به بهداشت شهري و بررسي مسائل و مشكلات مرتبط با خدمات شهري بيان کرد: سازمان مديريت پسماند به استناد ماده 16 قانون مديريت پسماند اقدام به شناسايي و آموزش به دارندگان واحدهاي تجاري و معرفي متخلفين به مراجع قضايي کرده است تا گامي موثر در كاهش تخلفات بهداشت شهري و رضايت شهروندان بردارد.
عسگري ادامه داد: نظر به اجراي دقيق و نظارت اصولي بر تمامي مراحل مديريت پسماند و تحقق ماده 36 آيين نامه اجرايي قانون مديريت پسماند، بخشي از عوامل اجرايي سازمان نسبت به گذراندن دوره هاي آموزشي تحت نظر دادستان اقدام کرده و در رديف ضابطين قوه قضاييه قرار گرفته‌اند و واحدهاي تجاري كه مبادرت به تخليه پسماند در معابر مي‌کنند را شناسايي كرده و با تشكيل كميته پيشگيري از تخلفات بهداشتي نسبت به صدور اخطار به متخلفين و معرفي آنان به مراجع قضايي اقدام مي‌کند.
اين مسوول افزود: اين ماده شامل تخليه، صدور، نگهداري، مخلوط كردن، جمع آوري، حمل و نقل، خريد و فروش و دفع پسماندها در محيط مي‌باشد و در همين راستا از ابتداي سال جاري تا پايان خرداد 92 بيش از هفتاد و يك مورد تخلف در زمينه ماده 16 قانون مديريت پسماند صورت گرفته است.
عسگري با بيان اينكه بر طبق مقررات اين قانون، آيين نامه اجرايي و حكم مراجع قضايي، مجريان اين تخلفات به پرداخت جزاي نقدي محكوم مي‌شوند، افزود: در بار اول براي پسماندهاي عادي از 500 هزار ريال تا 100 ميليون ريال و در صورت تكرار هر بار دو برابر مجازات قبلي در اين ماده محكوم مي‌شوند.
وي اظهار کرد: يكي از علل اصلي آبگرفتگي در انهار و جوي هاي سطح شهر تخليه پسماندهاي واحد هاي تجاري در انهار مي‌باشد به خصوص در ايام بارندگي باعث گرفتگي و هدايت آب حاصل از بارش به داخل خيابان و كوچه ها مي‌شود.
مدير عامل سازمان مديريت پسماند شهرداري قزوين در ادامه به تماس‌ها و مراجعات مكرر شهروندان در خصوص بوي بد مخازن اشاره كرد و افزود: يكي از علل اصلي بوي نامطبوع مخازن تخليه و انتقال زباله در طول روز است اگر تمامي همشهريان زباله‌هاي خود را راس ساعت 21 و به صورت كيسه‌اي درب بسته از منزل يا محيط كار خود خارج کنند و داخل مخازن تعبيه شده قرار دهند به واسطه نزديك بودن به زمان تخليه، ميزان قابل توجهي از اين بوي نامطبوع كاسته خواهد شد.
عسگري در پايان از تمامي شهروندان به خصوص كسبه خواست تا به هيچ عنوان زباله و پسماند خود را در طول روز خارج نکنند و از تخليه آن نيز در انهار جدا خودداري كنند چرا كه علاوه بر زشت شدن چهره شهر و محيط كسب و كار خود باعث گرفتگي انهار نيز مي شود.
پايان پيام
 
 


تصاویر مرتبط