یکشنبه ۱۳۹۲/۰۵/۰۶

دربندي‌زاده، معاون خدمات شهري شهرداري قزوين:

بازار روز ولي عصر(عج) شهر قزوين به زودي به بهره‌برداري مي‌رسد

بازار روز ولي عصر (عج) توسط شهرداري قزوين قبل از شهريور 92 آماده بهره‌برداري شهروندان مي‌شود.

 

معاون خدمات شهري شهرداري قزوين گفت: بازار روز ولي عصر (عج) توسط شهرداري قزوين قبل از شهريور 92 آماده بهره‌برداري شهروندان در راستاي عرضه مستقيم اجناس با حداقل قيمت، مي‌شود.
عبدالعلي دربندي زاده افزود: جانمايي و طرح بازار روز ولي عصر(عج) در دو سال گذشته انجام و پس از مناقصه به پيمانكار واگذار شد كه به لحاظ اختلافات اقتصادي موجود در بازار، نوسانات ارز و قيمت اجناسي كه در قرارداد منعقد شده بود، پيمانكار جديدي مشغول به كار شده و تا قبل از شهريور ماه اين طرح به بهره برداري مي‌رسد.
دربندي‌زاده با اشاره به اين مطلب كه سياست شهرداري در احداث بازار روزها عرضه مستقيم اجناس با حداقل قيمت است، بيان كرد: اين بازار روز به شركت‌ها، مؤسسات و يا ارگان‌هايي واگذار مي‌شود كه سياست و رسالت شهرداري را به نتيجه برسانند.
وي با تأكيد بر اين مطلب كه تخفيفات وي‍ژه‌اي در اين بازار روز براي شهروندان در نظر گرفته شده است، گفت: اين تخفيفات در قبال اجناس با كيفيت، باعث مي‌شود تا مردم از نظر اقتصادي به شهرداري و بازار روزهاي موجود اعتماد كنند و ترافيكي كه به دليل جا به جايي پراكنده در سطح شهر براي خريد اتفاق مي افتد، به حداقل برسد.
معاون خدمات شهري شهرداري بازار روز ولي عصر را از ديگر بازارروز هاي موجود، كامل تر و بهتر دانست و افزود: موقعيت مكاني اين بازار روز در كنار ايستگاه هاي اتوبوس مي‌باشد و شهروندان مي‌توانند پس از خريد اقلام مورد نياز خود با وسيله نقليه عمومي موجود در اين ايستگاه ها به منزل خود بازگردند كه از نظر هزينه جابه جايي نيز به نفع آنان خواهد بود.
دربندي زاده گفت: اين بازار روز، داراي محصولات ميوه و تره بار، اجناس روزمره زندگي شهروندان و دو نانوايي مي‌باشد.
وي صرفه و صلاح اقتصادي براي شهروندان، شهرداري و سرمايه گذار را از دغدغه‌هاي شهرداري خواند و اظهار کرد: شهرداري با بسترسازي در موقعيت خوب مكاني و اخذ مجوز هاي لازم، بستري مناسب براي سرمايه گذاران فراهم كرده است تا سرمايه خود را در اين بازار روزها بياورد تا منافعي براي خود و شهرداري داشته باشد. همچنين با عرضه اجناس با حداقل قيمت، شهروندان نيز از منافع مالي برخوردار شوند.
معاون خدمات شهري شهرداري با اشاره به اين مطلب كه بازار روزها بايد با حداقل هزينه شكل گيرند، بيان كرد: با سرمايه گذاري و هر شيوه ديگري اگر بازار روزها باحداقل هزينه راه‌اندازي شود در اين صورت فروشنده مي‌تواند با كمترين اجاره بها و هزينه، محصولات با كيفيت خود را با حداقل قيمت به فروش برساند.
دربندي زاده در خصوص اختصاص پاركينگ براي بازار روز ولي عصر (عج) گفت: محدوده هايي كه در حواشي اين بازار روز تعيين شده شامل جاده لوله گاز مي شود كه با احداث بلوار 35 متري در پشت بازيگاه اين جاده متروك ماند. فاصله اين جاده تا بازار روز كمتر از 50 متر است و آماده سازي آن براي تردد شهروندان و توقف خودرو ها در حال انجام است تا شهروندان با آرامش خاطر به خريد خود بپردازند.
وي ادامه داد: در اين بازار روز، گاري هاي دستي براي حمل اجناس خريداري شده شهروندان به سمت خودروها و ايستگاه هاي اتوبوس در نظر گرفته شده است تا شهروندان به راحتي اجناس خود را به پاركينگ و ايستگاه منتقل كنند.
معاون خدمات شهري شهرداري با اشاره به اين مطلب كه شهرداري تمايل دارد در اين بازار روز محصولات ارگانيك نيز عرضه شود، عنوان كرد: اين وظيفه شهرداري نيست كه به دنبال عرضه اجناس ارگانيك باشد و همچنين متقاعد كردن فروشندگان براي عرضه محصولات ارگانيك كار دشواري است اما شهرداري در نظر دارد تا اين طرح را به صورت پيشنهادي با فروشندگان در ميان گذاشته و در صورت مساعدت آنها، اين محصولات نيز در كنار محصولات ديگر عرضه شود.
دربندي زاده در پايان خاطر نشان كرد: محصولات ارگانيك در مقايسه با محصولات غير ارگانيك از قيمت بالاتري برخوردار هستند و شهرداري در اين بازار روز ها بيشتر به دنبال صرف و صلاح اقتصادي براي شهروندان مي باشد. البته بايد فروشگاه هايي در سطح شهر ايجاد شود كه تنها محصولات ارگانيك در آن عرضه شود و مردم تصميم گيرنده در خريد اين گونه اجناس باشند.
پايان پيام

 

تصاویر مرتبط