یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰

با شعار "عزم ملی برای هوای پاک با انرژی تجدیدپذیر"

به مناسبت گرامیداشت روز هوای پاک - 29 دی ماه

قانون هوای پاک قانون جامع و کاملی در راستای کاهش آلودگی هوا که در سال 1396 در مجلس شورای اسلامی تصویب گردید. در قانون هوای پاک بیش از 20 دستگاه در حوزه هوای پاک دارای مسئولیت هستند.

مروری بر قانون هوای پاک قانون هوای پاک قانون جامع و کاملی در راستای کاهش آلودگی هوا که در سال 1396 در مجلس شورای اسلامی تصویب گردید. در قانون هوای پاک بیش از 20 دستگاه در حوزه هوای پاک دارای مسئولیت هستند. از جمله سازمان حفاظت محیط زیست، وزارتخانه‌های کشور، بهداشت، صنعت، جهاد کشاورزی، امور اقتصادی و دارایی، نفت، راه، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دفاع، اطلاعات، نیرو، نیروی انتظامی، سازمان ملی استاندارد، بیمه مرکزی، سازمان انرژی اتمی ایران، صداوسیما، سازمان بازرسی، شهرداری، هواشناسی، سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

از وظایف شهرداری‌ها در قانون هوای پاک افزایش و نوسازی ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی، افزایش سرانه فضای سبز، در نظر گرفتن پارکینگ رایگان برای مالکان خودرو‌های برقی و هیبریدی، اخذ مالیات تصاعدی از خودرو‌های دیزلی و آلاینده، استفاده از تاکسی‌های برقی، استفاده از اتوبوس‌های هیبریدی، جلوگیری از پسماندسوزی و همچنین ارائه تسهیلات برای سازمان‌های تحقیقاتی و تولیدی در زمینه خودرو‌های سبز و استفاده از دوچرخه‌های برقی و نیز طراحی ترافیک شهری در جهت کاهش آلودگی است و شهرداری ها یکی از ناظرین مراکز معاینه فنی خودرو در راستای انجام وظایف محوله می باشد.

تصاویر مرتبط