چهارشنبه ۱۳۹۱/۰۸/۱۰

ظاهري، رئيس شوراي شهر قزوين:

شهروندان بايد بعد از آگاهي از مشكلات بارندگي هاي قزوين، قضاوت كنند

شهروندان را بايد با اطلاع رساني به موقع و شفاف در جريان برخي از مشكلات بارندگي هاي شديد در شهر قزوين گذاشت تا آنان بهتر قضاوت كنند.

 

رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين گفت: شهروندان را بايد با اطلاع رساني به موقع و شفاف در جريان برخي از مشكلات بارندگي هاي شديد در شهر قزوين گذاشت تا آنان بهتر قضاوت كنند.
به گزارش اداره روابط عمومي شهرداري قزوين؛ عباس ظاهري با بيان اينكه بارندگي اخير درسطح شهر مشكلاتي را به وجود آورد كه نارضايتي شهروندان را به همراه داشت، افزود: در بارندگي اخير شاهد تلاش شهرداري قزوين براي رفع مشكلات آّگرفتگي ها با امكانات موجود بوديم كه رضايت بخش بود.
وي با اشاره كمبود امكانات مديريت شهري براي رفع آبگرفتگي در زمان بارندگي هاي شديد بيان كرد: بارندگي روزهاي اخير مشكلاتي را براي شهروندان ساكن جنوب شهر به وجود آورد كه بايد سعي شود اين مشكلات با همكاري همه دستگاه هاي ذيربط استان مشكل آبگرفتگي ها حل شود نه اينكه مديريت شهري به تنهايي اين مسووليت را برعهده بگيرد.
ظاهري با تصريح اينكه برخي از شهروندان در جريان دلايل آبگرفتگي و تلاش‌هاي مديريت شهري براي رفع آبگرفتگي نبودند و انتظارات بيش از امكانات بود، بيان كرد: براي بارندگي بعدي بايد آمادگي بيشتري وجود داشته باشد تا مشكلات گذشته مجدد تكرار نشود.
وي با اشاره به برگزاري جلسات متعدد قبل از آغاز فصل بارندگي گفت: اين جلسات بايد ادامه پيدا كند تا در مواقع بحران تصميمات منطقي گرفته شود.
رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين بيان كرد: يكي از عمده اشتباهات در هنگام بارندگي و در پي آن مشكلات آبگرفتگي عدم اطلاع رساني شفاف است كه باعث مي شود رسانه ها و شهروندان انعكاس مطلوبي از عملكرد مديريت شهري در مواقع بحران نداشته باشند.
دربندي زاده، معاون خدمات شهري شهرداري قزوين:
25 درصد از آبگرفتگي در شهر قزوين درپي  روان شدن آب هاي بالاي اتوبان بود
در ادامه عبدالعلي دربندي زاده، معاون خدمات شهري شهرداري قزوين با بيان اينكه 25 درصد از آبگرفتگي در شهر قزوين در روزهاي اخير روان شدن آب هاي بالاي اتوبان به داخل شهر بود، گفت: يكي از دلايل مهم آگرفتگي حركت آب بالاي اتوبان خارج از مسير بود كه داخل شهرك هاي مينودر، كوثر و پونك و باعث آبگرفتگي شهر شد.
وي با بيان اينكه قبل از فصل بارندگي بايد اعتبارات لازم از طريق ستاد حوادث غيرمترقبه اختصاص پيدا مي كرد تا بتوانيم آب هاي بالاي اتوبان را هدايت كنيم، افزود: عدم تحقق بودجه باعث شده است در هنگام بارندگي شديد معضلات آبگرفتگي شديد در شهر به وجود ايد.
وي حركت گل و لاي، خاش و زباله هاي ساختماني را باعث كند شدن رفع آبگرفتگي دانست و بيان كرد: زيرساخت هاي شهر قزوين ظرفيت هدايت آب هاي سطحي داخل شهر را دارد نه اينكه بتواند پاسخگوي آب هاي بالي اتوبان باشد.
دربندي‌زاده بيان كرد: دريچه هاي آب و فاضلاب ظرفيت اين ميزان آبگرفتگي را ندارد و كشش انتقال آب معمولي را دارد.
معاون شهردار با تصريح اينكه قبل از بارندگي ها به طور كامل لايروبي هاي انهار انجام شده بود، افزود: هم اكنون تصميم گرفته شده است به صورت مقطعي سدهاي خاكي براي هدايت آب هاي بالاي اتوبان احداث شود كه اين اقدام آغاز گرديده و طي 10روز اجرايي خواهد شد.
اين مقام مسوول افزود: با احداث سدهاي خاكي در بارندگي بعد در اين ميزان با مشكلي مواجه نخواهيم شد.
وي افزود: در بارندگي اخير رفع آبگرفتگي در زيرگذرهاي كورانه، بوئين زهرا، اردبيلك، هفت سنگان و برخي ديگر از مسيرها جزو وظايف مديريت شهري نبود اما نيروهاي مديريت شهري اقدامات لازم را انجام دادند.
*عسگري، مديرعامل سازمان پسماند شهرداري قزوين:
در بارندگي اخير 132مورد آبگرفتگي در سطح شهر ايجاد شده بود
 
در ادامه عباس عسگري، مديرعامل سازمان پسماند شهرداري قزوين با بيان اينكه لايروبي انها و حتي كانال ها قبل از فصل بارندگي انجام شده بود، بيان كرد: در بارندگي اخير 132مورد آبگرفتگي در سطح شهر ايجاد شده بود.
 وي با تشريح فعاليت هاي صورت گرفته براي رفع آبگرفتگي افزود: در زمان آبگرفتگي مديريتي خوبي براي هدايت آب هاي سطحي و رفع آبگرفتگي صورت گرفت.
عسگري با بيان اينكه براي رفع آبگرفتگي 180نفر نيرو در 12 ساعت كاري مشغول رفع آبگرفتگي بودند، گفت: ايجاد شيب نادرست انهار نواقص موجود در جدول گذاري باعث ايجاد بسياري از مشكلات شده است كه با اين مشكل با يك برنامه ريزي مدون حل شود.
وي در پايان برهمكاري شهروندان در هنگام آبگرفتگي ها تاكيد كرد.
*حق لطفي معاون فني و عمراني شهرداري قزوين:
بايد مشكلات آبگرفتگي در برنامه هاي كوتاه مدت و بلند مدت حل شود
مسعود حق لطفي معاون فني و عمراني شهرداري قزوين نيز گفت: بايد مشكلات آبگرفتگي در برنامه هاي كوتاه مدت و بلند مدت حل كنيم و برنامه ريزي مدوني براي هدايت آب هاي سطحي داشته باشيم.
وي عدم تراز دريچه هاي هدايت آب هاي سطحي و ضعف در نگهداري برخي را از ديگر مشكلات آبگرفتگي در هنگام بارندگي شديد دانست و گفت: سازمان هاي مربوطه بايد در هنگام رفع آبگرفتگي ها با مدييرت شهري همكاري كنند چراكه امكانات مديريت شهري پاسخگوي نياز در اين مواقع نيست.
پايان پيام         

 

تصاویر مرتبط