سه‌شنبه ۱۳۹۱/۰۸/۰۲

عمويي، مديرعامل سازمان ميادين شهرداري قزوين:

يك دوره كلاس آموزشي طبخ آبزيان در محل بازار روز مينودر برگزار شد

يك دوره كلاس آموزشي طبخ آبزيان در محل بازار روز مينودر توسط سازمان ميادين شهرداري قزوين برگزار شد.

 

 مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار و ساماندهي مشاغل شهري شهرداري قزوين گفت: سازمان ميادين ميوه و تره بار و ساماندهي مشاغل شهري شهرداري قزوين با همکاري اداره شيلات استان به منظور فرهنگ سازي مصرف آبزيان و با هدف اهميت غذايي گوشت آبزيان به عنوان غذاي سلامتي و گسترش فعاليتهاي آموزشي و به منظور آشنايي افراد علاقمند با روش هاي جديد طبخ آبزيان و همچنين بالا بردن سرانه مصرف آبزيان در استان ، يك دوره كلاس آموزشي طبخ آبزيان در محل بازار روز مينودر برگزار  نمود.
حسين عمويي افزود: در اين دوره آموزشي 7 روزه تعداد زيادي از بانوان شهر قزوين زير نظر مدرسين مجرب با روش هاي جديد طبخ انواع آبزيان آشنا شدند.
پايان پيام

 

تصاویر مرتبط