پنجشنبه ۱۳۹۰/۰۹/۲۴

هنرور، مدير هماهنگي امور اجرايي شهرداري قزوين:

حفاري بيش از يک کوچه در هر محله ممنوع است

جهت جلب رضايت مردمي، بيش از يک کوچه در هر محل حفاري نگرديده و پس از اتمام عمليات حفاري کوچه مذکور، مجوز کوچه بعدي صادر مي‌شود.

 مدير هماهنگي اموراجرايي شهر قزوين با بيان اين مطلب و با اشاره به مشکلات ناشي از بارندگي‌هاي اخير و به دنبال آن ابراز نارضايتي مردم گفت: جهت حل مشکلات معابر منطقه دو شهرداري قزوين به دليل حفاري‌ها، بازديدي به همراه مسوولين شهري و نمايندگان دستگاه‌هاي خدمات رسان و نماينده شوراي شهر، از اين منطقه انجام و پس از آن با برگزاري جلسه‌اي، هماهنگي‌هاي لازم جهت بررسي مشکلات صورت گرفت.

عليرضا هنرور خاطرنشان کرد: ازمناطق شهرداري درخواست شده که نقشه‌هاي آسفالت معابر را تهيه کنند تا پس ازبازنگري آن‌ها بتوان مشخص کرد کدام معابر آسفالت شده وکدام معابر نياز به ترميم دارد با در اختيار گذاشتن اين نقشه در دسترس تمام دستگاه‌هاي خدمات رسان، مطابق آن حفاري‌ها برنامه ريزي شود تا شاهد کم‌ترين مشکل درتداخل برنامه‌ها باشيم.
درادامه اين جلسه، لامعي مديرامورآب و فاضلاب شهرستان قزوين نيزضمن قدرداني از همکاري سازمان‌ها ومديريت مناطق شهرداري گفت: حفاري‌ها دربيشتر معابر سطح منطقه دو شهرداري به دليل بارندگي‌ها متوقف شده بود اما بعد از بهبود شرايط جوي از دوم آبان ماه برخي معابر را تحويل شهرداري جهت اجراي برنامه‌هاي ترميم معابر داديم که شامل 57 مورد بوده است.
لامعي با تاکيد بر پيگيري سريع وضعيت محله آبشار گفت: ادامه حفاري‌ها در شب به دليل ايجاد سر و صدا که نارضايتي و تجمع اهالي محل را به دنبال داشت و از سوي ديگر انجام کار در روز موجب ترافيک اين معبر مي‌شده، متوقف شد و مقرر گرديد جلسه‌اي با حضور رييس کلانتري محل، رييس راهنمايي و رانندگي، مديرعامل سازمان حمل ونقل وترافيک، مديرعامل سازمان اتوبوسراني و نماينده فرماندهي انتظامي استان مستقر در شهرداري قزوين به منظور رفع مشکلات موجود تشکيل شود.
وي با اشاره به عمليات لوله گذاري محدوده بازار گفت: به دليل تاريخي بودن اين بافت به سختي موفق به دريافت مجوز از سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري وصنايع دستي شديم و تا 10 روز آينده کار در اين محل نيز به اتمام مي‌رسد.
در ادامه اين نشست سرهنگ رضايي، نماينده نيروي انتظامي در خصوص خيابان مجاهد گفت: رفت و آمد خط ويژه اتوبوس در اين خيابان مانع از حفاري در روز مي‌شود که در صورت همکاري سازمان اتوبوسراني و انتقال موقت مسير اين خط، مي‌توان اين مشکل را حل کرد.
در ادامه جلسه عسگري مدير عامل سازمان مديريت پسماندهاي شهرداري قزوين با تاکيد بر لزوم همکاري تمام دستگاه‌ها در هنگام بارش شديد برف گفت: خواهشمندم دستگاه‌هاي خدمات رساني که تجهيزات برف روبي مانند لودر در اختيار دارند، در زمان بارش‌هاي شديد برف، اين تجهيزات را جهت پاکسازي هر چه سريع‌تر خيابان‌ها و رفاه حال شهروندان در اختيار شهرداري قرار دهند.
وي با اشاره به حفاري‌هايي که در مسير انهار انجام و منجر به ايجاد سد شدن آن‌ها و آبگرفتگي مي‌شود، گفت: شهروندان از سد شدن مسير انهار به جهت آبگرفتگي ناراضي هستند و انتقادات خود را به شهرداري اعلام مي‌کنند بنابراين لازم است با اطلاع رساني به موقع به شهرداري از سوي دستگاه‌هاي خدمات رسان، تمهيداتي جهت انجام پروژه‌ها در اين مسير انديشيده شود.
وي در خصوص نشست محل حفاري‌هاي پيشين پس از بارندگي يادآور شد: در بارندگي‌هاي پاييزه، بسياري از محل‌هاي حفاري دچار آسيب و نشست شد که ناراحتي شهروندان و خساراتي براي شهرداري را به دنبال داشت بنابراين خواهشمنديم پيمانکاران براي افزايش کيفيت کار خود به اين مساله توجه کند که پر کردن محل حفاري بايد اصولي صورت گيرد تا پس از ترميم آسفالت محل و بارندگي‌هاي بعد از آن شاهد چنين مسائلي نباشيم و هزينه اضافي به شهرداري تحميل نکنيم. گنجي مدير منطقه يک شهرداري قزوين نيزدر اين جلسه خاطر نشان کرد: تغييرمتناوب پيمانکاران در حين اجراي عمليات‌هاي مربوط به دستگاه‌ها خدمات رسان مشکل آفرين است که از آن جمله مي‌توان به عدم اطلاع پيمانکار به مواردي که به آن‌ها پيش از اين ابلاغ شده اشاره کرد که اين امر مشکلاتي را براي شهرداري و پيمانکار ايجاد کرده است.
وي ادامه داد: با وجود تصميماتي که نسبت به ترميم محل حفاري مقابل دانشگاه آزاد باراجين جهت کارگذاري فيبر نوري گرفته شد، هنوز در اين خصوص اقدامي صورت نگرفته و با توجه به اينکه اين مسير، محل رفت و آمد دانشجويان، اساتيد و به ويژه مردم در روزهاي تعطيل است بايد قبل از شروع بارندگي نسبت به ترميم آن اقدام شود که مقرر شد پيمانکار مربوطه هرچه سريع‌تر محل مذکور را ترميم نمايد.
همچنين مدير منطقه دو شهرداري قزوين نيز با اشاره به مشکلات ناشي از حفاري‌هاي اضطراري گفت: اين مساله در صورت انديشيدن تمهيدي مناسب مي‌تواند به فرصتي جهت بهبود و اصلاح شبکه تاسيستي زير زميني تبديل شود به طور که با بهره گيري از روش مشابهي که در اصفهان وجود دارد مي‌توانيم از استانداري کمک بگيريم و اصلاح لوله‌هاي اصلي و حفاري را در محل مورد نظر در حين حفاري‌هاي اضطراري انجام دهيم.
بهزادپور با بيان اينکه انجام حفاري در سرما و بارندگي امکان پذير نيست گفت: طي نامه‌اي اعلام کردم که حفاري در بارندگي ممنوع است مگر زماني که اضطراري باشد، تا بدين شکل رضايت مردم تامين شود.
گفتني است، در مجموع در سطح شهر قزوين 53 هزار و 485 متر مجوز حفاري براي دستگاه‌هاي خدمات رسال صادر شده که بيشترين آن مربوط به شرکت آب و فاضلاب و کم‌ترين آن‌ها مربوط به شرکت توزيع نيروي برق مي‌باشد.
پايان پيام

 

تصاویر مرتبط